Hesabını sil
Uygulamada Profil → Tercihler → Hesabımı sil adımlarını izle ve son onayı ver. İşlem geri alınamaz.
Neler kaldırılır?
Adın, e-postan ve profil görselin anonimleştirilir; kişisel çalışma geçmişin, derslerin, katılımların, bildirimlerin ve cihaz bildirim kaydın kaldırılır. Aktif oturumların kapatılır, oluşturduğun bitmemiş etütler iptal edilir ve tekrarlar durdurulur.
Abonelik, güvenlik ve uyuşmazlıklarla ilgili sınırlı işlem kayıtları gerektiği ölçüde korunabilir. Etütlerin diğer katılımcılarına ait çalışma kayıtları korunur.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına kayıtlı e-posta adresinden info@edurise.ai adresine “Pomorise hesap silme talebi” konusu ile yaz. Başvurunda hesabının e-postasını belirt; parolanı gönderme. Sahipliği doğruladıktan sonra talebini sonuçlandırıp bilgi veririz.
Hesap silmek mağaza aboneliğini iptal etmez. Yeni ödeme alınmasını önlemek için Apple veya Google Play abonelik ayarlarından Plus aboneliğini ayrıca iptal et.
Edurise Eğitim Teknolojileri Anonim Şirketi
info@edurise.ai
info@edurise.ai